Головна / З апетитом / Пляцок “Секрет монашки”

Пляцок “Секрет монашки”

IMG_6393Продукти
Тісто 1:

100 г маргарину
100 г цукрової пудри
100 г борошна
4 яєчних жовтки
0,5 чл порошку для випічки
Тісто 2:

150 г борошна
75 г маргарину
50 г цукрової пудри
1.5 яєчних жовтки
0,5 чл порошку для випічки
2 ч л какао

Сирний крем:

400 г сиру
170 г цукрової пудри
1 пакетик ванільного пудингу
4 яйця
100 г масла
0,5 чл порошку для випічки

Крем Пудинговий з желе:

2 склянки молока
1 пакетик ванільного пудингу
2 ст л цукру
180 г вершкового масла
1 пакетик червоного желе
Шоколадна глазур
1 ст л вершкового масла
3 ст л какао порошку
5 ст л молока або вершків
0,5 ст цукру
Жменя смажених мелених горіхів для посипання
—————

Приготування тіста 1:

Розм’якшений маргарин збийте з цукровою пудрою, додайте по одному яйця, і просіяне з порошком для випічки борошно.
Тісто викладіть у форму вистеленну папером для випічки (форма 25 × 25 см), випікайте близько 20 хвилин при 180 ° С
Орієнтуйтеся, будь ласка, на свою духовку, і стежте за тістом.

Приготування тіста 2:

З підготовлених інгредієнтів (крім какао) замісити тісто.
Розділіть його на дві частини.
Одну поставте в холодильник, а в другу додайте какао, знову замісіть і приберіть в морозильну камеру.
Приготуємо сирний крем:
Розділіть яйця на білки і жовтки.
Білки збийте.
Масло збийте з цукровою пудрою, додайте яєчні жовтки, сир, пудинг, порошок для випічки, піну збитих яєчних білків.
Заморожене коричневе тісто натріть на крупній тертці. І частинами додавайте все натерте тісто в сирний крем, перемішуючи.
Світле тісто розподіліть по формі, застелене папером для випікання.
Випікайте ПРИ 180 С до золотистого кольору (у мене зайняло 10-15 хвилин).IMG_6327
На випечене тісто, рівномірно розподіліть сирний крем, і випікайте при 175 С близько 45-60 хвилин.IMG_6306

Приготуємо Пудингову-желейний крем:

Розчиніть желе в 1/4 склянки кип’яченої води.
Розчиніть пудинг і цукор в ст 1/4. молока, молоко, що залишилося доведіть до кипіння, влийте пудинг і активно перемішуючи варіть до загустіння. Пудинг остудіть.
Масло збийте до пишності додаючи пудинг, та желе.
Викладіть крем на сирне тісто, і накрийте першим коржем.
Змішайте в ковшику інгредієнти для глазурі, заваріть до загустіння на маленькому вогні, і полийте торт.
Посипте торт меленими горіхами або кокосом!

За мотивами http://znowcosupieklam.blogspot.com/2015/07/ciasto-sekret-mniszki.html

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top