Головна / Смачного / Салат з ананасами і крабовими паличками

Салат з ананасами і крабовими паличками

nhnhjДо крабовим паличкам можна ставитися по різному: обожнювати за універсальність в приготуванні салатів, категорично не приймати, вважаючи їх «суцільний хімією», або без фанатизму в ту або іншу сторону час від часу готувати з ними смачні страви. Я цілком віддаю собі звіт, що крабові палички не відносяться до дуже корисних продуктів, але і вважати їх абсолютно шкідливими у мене теж немає підстав. Головне – при покупці уважно дивитися на склад, щоб сурімі було на першому місці, і краще купувати охолоджені, а не заморожені.

Інгредієнти:
400 г крабових паличок,
4 яйця,
0,5 банки ананасів,
100 г сиру,
1 банку кукурудзи,
майонез.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Крок 1
Салат я робила листковим і використовувала власноруч приготований майонез. Так як домашній майонез можна сіточкою завдати тільки з кулінарного шприца, я використовую більш легкий спосіб – просто попередньо змішую всі інгредієнти для шарів з малою кількістю майонезу. Перед приготуванням салату у мене виникла цікава ідея його прикраси: я вирішила зробити кругленькі шайби і скористалася для цього ножем для видалення серцевини яблук.

Крок 2
Перед приготуванням салату у мене виникла цікава ідея його прикраси: я вирішила зробити кругленькі шайби і скористалася для цього ножем для видалення серцевини яблук.

Крок 3
Все, що залишилося після вирізки прикрас потрібно дрібно нарізати і змішати з майонезом.

Крок 4
Ананаси у мене були шматочками, але шматочки завалекі для салату, я їх додатково порізала подрібніше і теж змішала з майонезом.

Крок 5
Також змішуємо з майонезом натертий на тертці сир.

Крок 6
І дрібно нарізані яйця…

Крок 7
Ну, і кукурудзу, злив рідина, теж заправляємо майонезом.

Крок 8
Тепер залишається все викласти шарами. Я робила з допомогою порційного колечка, але можна приготувати і в великому загальному блюді. Шари розташовуються так: яйця, ананаси, крабові палички, сир, кукурудза і завершуємо знову яйцями.

Крок 9
Тепер залишилося красу навести: укладаємо шайбочки, додаємо листочки петрушки і відразу подаємо. Салат виходить з ніжним солодкуватим смаком, особливо сподобаються жіночій половині, хоча і чоловіки у мене теж не відмовилися.

Джерело: http://kulinarki.com.ua/

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top