Головна / Смачного / Класичний салат Цезар

Класичний салат Цезар

714696Цезар за класичним рецептом готується з замаринованою і обсмаженою курячою грудкою. Додатково в салат можна додати трохи тонко порізаного пармезану.
Для приготування знадобляться:
- 4 курячі грудки
- 2 качана салату айсберг
- 12 столових ложок крутонів
- 2-3 порції соусу “Цезар”
- 2 невеликих помідора, порізаних дольками
- 2 невеликих огірки, порізаних кружечками навскіс
для маринаду:
- Сік ½ лимона
- 2 подрібнених зубчики часнику,
- 1 чайна ложка перемеленого насіння коріандру,
- 1 чайна ложка куркуми,
- 1 чайна ложка орегано,
- 2 столових ложки рослинної олії,
- ½ порізаного пучка петрушки,
- Трохи рослинної олії

Час приготування: 30 хв. Кількість порцій: 4

Як готувати:
1. Замаринувати куряче філе. Для цього спершу зробити в кожному шматку кілька проколів виделкою – щоб маринувалося швидше. Потім покласти його в миску, вилити зверху лимонний сік, висипати спеції та часник, посолити та поперчити. Добре обмазати кожен шматок цією сумішшю. Потім додати рослинну олію та петрушку, перемішати і залишити філе для маринування на 30-40 хвилин.
2. Обсмажити м’ясо на грилі або на пательні до готовності та відставити убік.
3. Руками нарвати великими шматками листя салату в миску, додати до них крутони, перемішати. Заправити соусом (не додавайте відразу весь – його може виявитися багато) і ще раз перемішати.
4. Перекласти салат в порційні тарілки. По краю викласти шматочки помідорів і огірків. Кожне філе порізати скибочками під кутом 45 °. Викласти м’ясо поверх салату. За бажанням перед подачею можна посипати тертим пармезаном і свіжозмеленим чорним перцем.

Джерело: http://ua.korrespondent.net/

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top