Головна / Смачного / Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків

Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків

desert_z_grywevogo_zele-250x250Рівень складності:Легко

Цінова категорія:Доступно

Кількість порцій:2

Інгредієнти для приготування

Для грушевого желе:
груші – 2 шт.,
цукор – 2-4 ст. ложки,
вода – 100 мл,
желатин – 1 ч. ложка.
Ще знадобиться:
морозиво – 100 г,
вершки для збивання – 200 мл,
цукрова пудра – за смаком,
желатин – 0,5 ч. ложки.
Як приготувати Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків
Приготуйте грушеве желе. Желатин залийте невеликою кількістю холодної води.

Груші очистіть, наріжте невеликими шматочками, додайте цукор і воду.

Поставте груші на середній вогонь і варіть 10 хвилин. Трохи остудіть і додайте набряклий желатин. Вилийте в келихи для подачі десерту.

Коли сироп застигне, викладіть зверху морозиво.

Вершки збийте, додати цукрову пудру і розведений желатин. На морозиво викладіть вершки. Прикрасьте десерт за бажанням.

Джерело: http://patelnya.com.ua/

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top