Головна / Смачного / Вертути з яблуками

Вертути з яблуками

cNBBPJ48d4QВам знадобиться:
Рослинна олія – 120 мл
Вода – 120 мл
Борошно – 2 ст. л.
Цукор – 4 ст. л.
Яйце – 1 шт.
Сіль – 0,5 ч. л.
Зелені яблука – 5 шт.

приготування:

1. Нагріти духовку до 180 градусів.
2. Начинка. Очистити яблука від насіння і шкірки, нарізати кубиками. Додати 3 ст. л. цукру.
3. Тісто. У миску налити воду і рослинне масло, додати яйце і цукор, що залишився, перемішати. Додати борошно і замісити тісто.
4. Розділити тісто на 4 частини, і вийде у нас 4 вертути.
5. На килимку або рушнику розкачати тісто дуже тонко в прямокутник.
6. Уздовж більшого краю(зверху) викласти начинку, трохи відступивши від нижнього і бічних країв. Загорнути бічні краї на начинку і скрутити вертуту за допомогою килимка або рушника.
7. Таким же чином робимо ще 3 вертути. Вертути змастити соняшниковою олією і запікати 40-45 хвилин до золотистого кольору.

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top