Головна / Суспільство / Віталій Пасічник вирізає квіти з кавуна, огірка і навіть цибулі

Віталій Пасічник вирізає квіти з кавуна, огірка і навіть цибулі

800540mВміння художньо вирізати овочі та фрукти не завадить кожній господині. Тоді святковий стіл виглядатиме оригінально, а гості будуть здивовані

Декілька гострих ножів, овочі, фрукти, трохи фантазії і святковий стіл можна перетворити на казку. В цьому можна переконатися, подивившись на роботи тернополянина Віталія Пасічника. Він створює справжні шедеври з овочів та фруктів.

Віталій оригінально викладає шматочки плодів на фуршетних столах, а також працює у техніці карвінг. Це мистецтво художнього різання по овочах та фруктах. Карвінг зародився у Таїланді, згодом його перейняли і інші країни, розповідає Віталій Пасічник.
- Я можу вирізати троянду з кавуна, хризантеми з пекінської капусти, квіти з яблука, огірка, червоного буряка, і навіть цибулі, – каже він.
Вміння створювати цікаві композиції з овочів та фруктів не завадить жодному кухарю, вважає чоловік. Таке оздоблення варто застосувати до кожної страви у ресторані. До того ж кожна господиня може цікаво прикрасити свій домашній стіл.
- Буде чим гостей здивувати! – каже Віталій. – Приміром, м’ясну тарілку можна прикрасити хризантемою з пекінської капусти чи квіткою з бурячка.

Джерело: 20 хвилин

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.Обов'язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top