Під час гастрономічного фестивалю «Галицька дефіляда», що проходив у Тернополі на Театральному майдані, зварили більше 1500 літрів перших страв. Місцеві ресторатори встановили своєрідний рекорд, оскільки раніше найбільшим досягненням було приготування 1300 літрів куті.
Про підсумки фестивалю та плани на наступну «Галицьку дефіляду» розкажуть її організатори під час прес-конференції. Участь у ній візьмуть міський голова Тернополя Сергій Надал та ресторатори Михайло Гросуляк («Самогонна ресторація»), Ігор Парій («Рандеву»), Олег Макогін («Коза»), Петро Литвин («Хутір») та інші ресторатори-учасники кулінарного фестивалю. Прес-конференція відбудеться 30 жовтня о 15-й год. в прес-центрі Українського дому «Перемога».
Джерело: rada.te.ua